L’objectif : confectionner un repas équilibré (entrée, plat, dessert) avec un groupe de jeunes âgés de 11 à 14 ans et un groupe d’habitants du quartier.
Les recettes ont été choisies par l’ensemble des participants, qui ont tous mis la main à la pâte et ont conclu ces 3 jours par une dégustation collective de ce délicieux repas.
Une action d’éducation au goût et de sensibilisation aux enjeux du bien être alimentaire, centrée sur l’échange, le partage, l’autonomie et la confiance en soi.
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation de cookies pour réaliser des statistiques de visites.J'accepteJe refuseEn savoir +
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.